Frozen Dawn

Julkinen => Hakemukset => Final Fantasy XIV hakemukset => Aiheen aloitti: Majis - Lokakuu 13, 2020, 22:41:27

Otsikko: Hakemus - Majis
Kirjoitti: Majis - Lokakuu 13, 2020, 22:41:27
Henkilökohtaiset Tiedot
Nimi..................................: Elias V.
Nykyinen asuinpaikkakunta....: Jyväskylä
Syntymävuosi.....................: 1995
Hyväksyn yhteisön säännöt...: Kyllä
Tutut Frozen Dawnissa.........: Vex Stryker / Taru Ruu

Frozen Dawn Kilta - odotukset
Mitä kautta löysit tiedot killasta.........: Tutun kautta killassa.
Miksi valitsit Frozen Dawn:in..............: Uutena tulossa FFXIV - peliin ja kuulemma on suomi kilta hyvällä porukalla kyseessä :).
Mitä odotuksia sinulla on killan taholta..: Alkuun haen lähinnä sosiaalista ympäristöä peliin, ehkä myöhemmin kun peliin pääsee kiinni myös raidaaminen yms. toiminta voisi kiinnostaa.

Pelikohtaiset tiedot
Peli jota pelaan..........................................................: FFXIV
Pelihahmoni nimi,luokka ja taso.....................................: Holo Okami, White Mage, 45 lvl
Miten paljon haluat raidata...........................................: Alkuun lähinnä sosiaalina, muissa peleissä yleensä raidannut 3-5 krt viikossa.
Kiinnostaako PvP.........................................................: En ole juurikaan kiinnostunut PvP:stä.
Oletko valmis ottamaan organisointi vastuuta pelissä.........: Ihan sosiaalina ainakin alkuun, mutta on tullut vastuu tehtäviä hoidettua muissa peleissä.
Tavoitteet pelissä.......................................................: Levuttelen tässä alkuun pikkuhiljaa max levelille White magea ja sen jälkeen katsotaan miten tuohon end-game kontenttiin pääsee kiinni :).

Aikaisempi MMO-pelihistoria
Pelihahmot maksimi-tasolla............................: WOW 120lvl hahmoja ~ 10 x. SWTOR, GW2 sekä Elders Scrolls onlinea kokeiltu enemmän tai vähemmän.
Pelannut ajallisesti eniten..............................: WoW 10+ vuotta, SWTROR 4-5 kk, GW2 ja ESO kokeiltu.
Muut kokeilemani pelit..................................: Laidasta laitaan tulee pelattua kaiken näköistä muuta, erikoisuutena japanilaiset visualnovellit :).
Edelliset kiltani............................................: WoW: Tällä hetkellä Korruptio, entisiä mm. Ebrius, Ninjapartio ja Kipu.
Missä killassa olet pelannut kaikkein pisimpään..:  Korruptio/Kipu sama core porukka pyörinyt varmaan lähemmäksi 10v.
Oletko toiminut lead tai officer tehtävässä........: Olen hoitanut WoW:issa killan boost toimintaa sekä ajoittain toiminut officerina sekä epävirallisesti ollut shot-callerina liittyen eri raid mekaniikoihin.
Löytyykö kuulokkeet ja mikrofoni?...................: Kyllä

I R L
Minkälaisia harrastuksia löytyy menneisyydestä..........: Laskettelu, salibandy, vähemmälle jääneet kun ei omista enään omaa autoa.
Nykyiset harrastukset...........................................: Videopelaaminen, kuntosali ja lenkkeily enemmän tai vähemmän. Anime ja visualnovellit sekä muut TV-sarjat ja youtube.

Muuta/vapaa teksti: WoW:a 10 vuotta pelanneena yritän kartoittaa hieman enemmän muita MMO vaihtoehtoja ennen shadowlands launchia. WoW:ssa suomi piirit ovat tuttuja, mutta FFXIV vielä hieman vieras paikka, joten lähden avoimin mielin kartoittamaan sen suomi porukkaa :). Tällä hetkellä työttömänä, joten aika pitää saada johkin kulumaan :D. Mutta eipä tässä kai muuta tule mieleen levuttelu jatkuu -> ^^.
Otsikko: Vs: Hakemus - Majis
Kirjoitti: Cinderion - Lokakuu 15, 2020, 00:37:20
Tervetuloa Frozen Dawn- peliyhteisöön!

Tunnuksillesi on annettu oikeudet yhteisön sisäiselle foorumiosiolle.
Yhteisön säännöt löydät täältä (http://www.frozendawn.fi/index.php?topic=19392.0). Teamspeak-ohjeet löytyvät täältä (http://www.frozendawn.fi/index.php?topic=651.0). FF XIV-keskustelu löytyy täältä (http://www.frozendawn.fi/index.php?board=216.0). Irc-kanavamme on #FrozenDawn @ Quakenet.

Pahoittelut myöhästyneestä vastauksesta. Patchikontentti vei mukanaan siinä määrin etten muistanut eilen tarkistaa foorumeita.
SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal