collapse

* Kirjautuminen

 
 
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

* Viimeisimmät viestit

Oikeuksia on muutettu kirjoittanut Grimdin
[Helmikuu 05, 2024, 20:43:03]


Kirjoittaja Aihe: Tervetuloa Frozen Dawn yhteisön sivuille!  (Luettu 28871 kertaa)

Ylläpito

  • Ylläpito
  • Full Member
  • *****
  • Viestejä: 670
Tervetuloa Frozen Dawn yhteisön sivuille!
« : Lokakuu 28, 2013, 23:50:09 »
Tervetuloa Frozen Dawn yhteisön foorumille!

Mikä on Frozen Dawn?

Frozen Dawn on vuoden 2006 alussa perustettu aikuisille suunnattu lähinnä MMO-pelejä pelaava suomikilta, joka sen jälkeen on muodostunut massiiviseksi pelaajayhteisöksi ja suomiportaaliksi jonka meriitit ovat erittäin vakuuttavia ja peliskaala hyvin laaja. Killan toiminta alkoi pienestä Dungeons&Dragons Online -porukasta ja on ajan mittaan kasvanut ja levinnyt mm. World of Warcraftin, Warhammerin, AION:in, Lotron, EVE Onlinen sekä monien muiden pelien maailmoihin. Jokaista näistä peleistä pelataan vielä, toisia enemmän ja toisia vähemmän, ja tarkoituksenamme on myös jatkossakin laajentaa peliskaalaa tulevien pelien pariin. Tällä hetkellä killan toiminta on aktiivisinta World of Warcraft: Classic:ssa, Final Fantasy XIV:ssä, Guild Wars 2:ssa, The Elder Scrolls Onlinessa ja kestosuosikki Dungeon & Dragons Online:ssa.

Kiltamme on aina toiminut pelaajat ennen peliä -periaatteella ja tämän ansiosta olemme saavuttaneet monia kiltamme kannalta hyviä ja tärkeitä asioita. Olemme kasvaneet yhteisönä siihen pisteeseen, että osa meistä on oppinut tuntemaan toisensa hyvin oikeassa elämässä ja saanut killasta elinikäisiä ystävyyssuhteita. Olemme rento ja avoin yhteisö, jonka kaikki jäsenet ovat tasa-arvoisia ja jonka jäsenenä pääset halutessasi mukaan niin pelin pyörteissä tapahtuvaan kuin myös RL-hauskanpitoon.

Killassamme on ikärajana 18v, koska haluamme kehittää yhteisöämme tuottavaan ja aikuiseen suuntaan. Ikärajasta tullaan tekemään poikkeuksia vain erittäin harvoin ja pelkästään erityistapauksissa.

Me emme halua pakottaa sinua mihinkään - saat pelata täsmälleen sitä hahmoa jota haluat, täsmälleen niin paljon tai vähän kuin haluat. Toivomme ensisijaisesti uusiksi Frozenilaisiksi sosiaalisia, hurttia huumoria omaavia ihmisiä. Se, oletko nopea tai hidas levuttamaan, ei ole tärkeää. Tärkeää on se, että sinulla on järki päässä ja sydän paikallaan. Meillä ei ole osallistumispakkoja, vaan osallistumismahdollisuuksia. Meillä on kuitenkin yleisen vapaan ja rennon toimintatavan ohella myös mahdollisuus pelata ryhmissä, joissa on korkeat tavoitteet, ja näihin toivommekin ensisijaisesti aktiivisia ja pitkäpinnaisia pelaajia, joilta löytyy tahtoa toteuttaa asioita.

Kiltalaisilla on yhteisön ylläpidon sekä kyseisen pelikillan johdon ohjauksessa mahdollisuus kehittää kiltaa haluamaansa suuntaan, ja kehitys on pelikohtaisesti pääsääntöisesti enemmistön mielihalujen määräämää. Kaikkia "kehitysehdotuksia" ei  luonnollisesti voida kuitenkaan toteuttaa, mutta parhaat ideat toteutetaan varmasti!. Jos sinusta tuntuu, ettei FD jossain pelissä (jota pelaat/haluaisit pelata) tarjoa sinulle sopivaa ratkaisua, toivomme että käyt tuumasta toimeen ja järjestät sitä edellämainituilla raameilla itsellesi ja muille samaa kaipaaville kiltalaisille!

Jos olet kiinnostunut liittymään Frozen Dawniin kirjoita itsestäsi lyhyt esittely sen pelin "Hakemukset"- osioon johon olisit liittymässä. Ohjeet hakemuksen tekoon löytyvät pelikohtaisilta keskustelualueilta. Jokainen hakemus käsitellään ja jokaiseen hakemukseen vastataan.

Jos kaipaat lisää infoa Frozen Dawnin toiminnasta eri peleissä, voit lähettää yksityisviestiä yhteisön Admineille tai Kiltajohtajille Saat heidän kauttaan lisätietoa pelaamiemme pelien yleisestä tilanteesta.


Esittäytyminen

Osaan peleistä on omat Hakemus-osiot Foorumin "Julkinen"-osiolla, käytä silloin näitä. Muille peleille on oma "Muut Hakemukset" esittely-osionsa ole hyvä ja esittele itsesi kirjoittamalla tiedot pelaajasta ja pelihahmostasi Muut Hakemukset osioon. Katso viimeisin tilanne Frozen Dawnin pelaamista peleistä täältä.

Rekisteröityminen

Kun rekisteröidytte foorumille, ei teillä ole oikeuksia oletuksena yksityiselle puolelle. Yksityisellä puolella löytyy keskustelualueet jokaiselle pelille erikseen. Ylläpitäjät lisäävät oikeudet yksityiselle puolle, kun huomaavat uuden viestin. Tämä tapahtuu yleensä vuorokauden kuluessa. Yksityisellä puolella tapahtuu suurin osa keskusteluista ja ryhmien kokoaminen yms. Kannattaa muistaa, että vaikkei nimi miestä pahenna, niin foorumi-nimimerkiksi saattaa jäädä elämään pitkäksi aikaa: valitse se huolella :)

tl:dr; Rekisteröidy foorumille -> tule Discordiin huutelemaan oikeuksia samalla nimellä mitä käytit rekisteröitymiseen. >>> https://discord.gg/yH3ARC8A

Kiitoksia yhteistyöstä,

Frozen Dawn Ylläpito
« Viimeksi muokattu: Helmikuu 10, 2024, 01:49:45 kirjoittanut York »