collapse

* Kirjautuminen

 
 
Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

* Viimeisimmät viestit

Oikeuksia on muutettu kirjoittanut Grimdin
[Helmikuu 05, 2024, 20:43:03]


Kirjoittaja Aihe: Vastaus kysymykseen "Olen alle 18, voinko silti liittyä kiltaan?"  (Luettu 15267 kertaa)

Ylläpito

  • Ylläpito
  • Full Member
  • *****
  • Viestejä: 670
Vastaus lyhyesti:

Et.

Sama pidemmän kaavan mukaan:

Mieti asiaa tältä kannalta: jos aloittaisit jonkun joukkuepelin esim vaikka jalkapallon tai jääkiekon, kumman kanssa pelaat mieluummin, oman ikäistesi kaverien vai kolmekymppisten äijien? Vaikka olisitkin fyysisesti 196cm/110kg karpaasi, todennäköisesti sinulla olisi mukavampaa kuitenkin hengailla ja harrastaa oman ikäryhmäsi kanssa, koska joukkupelaaminen perustuu siihen, että kaikki ovat ainakin jollain tasolla samalla aaltopituudella ja valitettavasti ikä on aika ratkaiseva tekijä ihmisen henkisessä kehityksessä. Tämä ei siis ollut mikään loukkaus, emmekä pidä alle 18v mitenkään henkisesti vajaina tai jotain, mutta kilta on n. 30v ukkojen perustama ja haluamme pelikavereiksemme tähän joukkueeseen saman ikäluokan väkeä, siksi tuo k-18 joka tosiaan tarkoittaa k-18.

On olemassa muita suomikiltoja joilla ei ole ikärajaa tai ikärajana on ko. pelin ikäraja, suosittelen kääntymään heidän puoleensa. Monella suomalaisella killalla on vähintään yhtä hyvät edellytykset edetä eri peleissä kuin Frozen Dawnilla, me vain teemme tuon vähän vanhemmalla porukalla.

Tämä ei silti tarkoita älytöntä meuhkaamista muutamasta päivästä; Viikon päästä 18 on yhtä kuin 18 hakemusta tehtäessä ja pidempikin aika saattaa vielä olla ok (esim. muutama kuukausi) ja nämä ovat niitä erikoistapauksia joista foorumin etusivulla puhutaan.

Lainaus käyttäjältä: Foorumin etusivu
Killassamme on ikärajana 18v koska haluamme kehittää yhteisöämme tuottavaan ja aikuiseen suuntaan. Ikärajasta tullaan tekemään poikkeuksia vain erittäin harvoin ja pelkästään erikoistapauksissa.